Image
Image

Over Smaak valt niet te twisten


Ben jij ook zo dol op lekker eten en hou je van een heerlijk sprankelend wijntje? Of kun je genieten van een relaxte festival vibe in één van de tofste parken van ‘t land? Dan is Smaak festival zeker één voor op je lijstje.

Zodra de temperaturen weer gaan stijgen, komt de karavaan met food trucks weer naar het prachtige Noorderplantsoen. Het park waar je kunt flanerend over de singels, waar dikke barbecues staan te roken en mannen met bolhoedjes, ambachtelijk koffie bereiden.

Bij Smaak Festival gaat het om genieten en beleven. Samen met je liefje, je vrienden of familie. Lekker eten, goede bands en leuke mensen ontmoeten. Samen eten op het gras of op de vintage terrassen langs de waterkant. Dat Smaakt toch naar meer?
Polaroid 01
Noorderplantsoen
Polaroid 02
Noorderplantsoen
Polaroid 03
Noorderplantsoen
Image

Festival info


11 t/m 14 juli 2024

Noorderplantsoen Groningen

Bij de meeste foodtrucks kun je met de pin betalen en uiteraard met contant geld.

Gratis entree

Tijden:

  • Donderdag van 16:00 t/m 23:00 uur
  • Vrijdag van 16:00 t/m 23:00 uur
  • Zaterdag van 12:00 t/m 23:00 uur
  • Zondag van 12:00 t/m 21:00 uur
Polaroid 03
Noorderplantsoen
Polaroid 02
Noorderplantsoen
Polaroid 01
Noorderplantsoen

Respect voor het park en natuur


Smaak festival vindt z’n onderkomen in een prachtig 19e eeuws park met haar geweldig natuur, oude ornamenten, beelden en kunst. We vragen iedereen om het park met respect te behandelen. Hou het schoon en gooi je afval in één van de vele prullenbakken. Samen houden we het netjes en kunnen we er nog lang van genieten!
Image
Inschrijven foodtrucks
Huisregels

De Culinaire Verleiding wordt Smaak Festival


Twee jaar Corona was voor niemand leuk, maar wij hebben wel (meer dan) genoeg tijd gehad om na te denken over ons festival, een nog betere invulling hiervan én een nieuwe naam. De Culinaire Verleiding vond plaats van 2017 tot en met 2019 in het Noorderplantsoen en in 2015 en 2016 op het Ebbingekwartier. De naam moest kort, smaakvol en treffend zijn, waar kom je dan op uit: Smaak!