Image

17 t/m 20 mei 2024


Bernoulliplein Groningen

Bourgondisch Bernoulli

Food and Music festival

Vind jij het ook zo lekker om buiten te eten? Dat zomerse gevoel, samen met je vrienden genieten van een sprankelend wijntje? Of een verfrissend biertje en de allerleukste foodtrucks met de lekkerste street food? Nou… dan is Bourgondisch Bernoulli wel wat voor jou!

In een relaxte festival sfeer geniet je van latin beats, soul, funk en uiteraard goed eten. Tussendoor de competitiestrijd wat aanwakkeren bij je vrienden met een ouderwets potje sjoelen, of een goaltje scoren met tafelvoetballen.

Noem het hippie life, familiedag, hipsters weekend of what else. Dit Pinksterweekend wordt het zeker een feestje op het Bernoulliplein!

Het festival

Het festival vindt plaats op het Bernoulliplein aan de Korreweg in Groningen. Wanneer? Tijdens het Pinksterweekend, van vrijdag 17 mei t/m maandag 20 mei 2024.


Het festival is gratis toegankelijk. Je kan het terrein zo op en er weer af. En er weer op. Kost niets. Je mag alleen geen eigen drinken of eten meenemen. Dat hebben wij voor je geregeld.


Tijden:
Vrijdag 17 mei van 16:00 tot 22:00 uur
Zaterdag 18 mei van 12:00 tot 23:00 uur
Zondag 19 mei van 13:00 tot 22:00 uur
Maandag 20 mei van 12:00 tot 21:00 uur


Op het festival kun je pinnen en met contant geld betalen.


Bereikbaarheid

Natuurlijk kom je op fiets of met de benewagen, dan kun je lekker een drankje doen. Parkeer je fiets in één van de fietsenrekken. Schoenen mogen uiteraard mee naar binnen. Je kunt ook met openbaar vervoer naar het festival komen. Plan je route via 9292.nl zodat je weet waar je kunt opstappen en uitstappen.

Kom je met de auto? Parkeer deze dan in de parkeergarage aan het Boterdiep of in parkeergarage Circus aan de Korreweg. Vanaf beide parkeergarages is het zo’n 5 minuten lopen naar het Bernoulliplein.

Inschrijven foodtrucks


Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor Bourgondisch Bernoulli

Inschrijven foodtrucks