Zondag 12 mei 2024

MARKT!

Stadspark Groningen


Vintage markt
Brocante markt
Platen markt
streekmarkt
DIY markt

MARKT!

Stapels kleding, vintage hebbedingetjes, kisten vol LP’s, sierraden, antieke meubeltjes én een fantastische sfeer. Met een divers en creatief aanbod is dit Markt! Een festivalmarkt met een hoop shop plezier, heerlijk street food, vermaak en optredens van dj’s en live artiesten.


Op zondag 12 mei 2024 vindt de derde editie plaats van het Markt! Festival. Je waant je voor even in de sferen van de bekendste vintage markten. Niet ver van huis maar gewoon in het Stadspark van Groningen. Markt! is opgedeeld in meerdere marktjes die elk hun eigen sfeer en expertise hebben. Je vindt er van alles; van etenswaren en bijzondere boeken, tot retro gadges uit de seventies.


Naast de vele kramen biedt Markt! een gezellig foodplein met vintage terrassen en hippe foodtrucks. Is er vermaak voor de kleintjes en kun je een balletje gooien op één van de jeu de boules banen. Markt! Heerlijk om lekker rond te kijken en nieuwe mensen te ontmoeten.


Markt! Info

Markt! gaat om 10.00 uur open en duurt tot 19.00 uur.
De entree is € 4,00 p.p. Kinderen t/m 16 jaar zijn gratis.


Locatie: Stadspark/ Drafbaan Groningen
Adres: Concourslaan 1

Betalen

Bij de entree en op het foodplein kun je met de pin betalen of met contant geld. Op de markt veelal alleen contant en bij sommige standhouders met de pin.

Bereikbaarheid en Parkeren

De drafbaan is het beste bereikbaar via het openbaar vervoer. Kijk op 9292.nl om je reis te plannen.

Kom je met de auto naar het festival; rijd via de A7 richting Drachten en neem de afslag Stadspark / Martini ziekenhuis. Volg de borden naar het Stadspark en het festival.  Je kunt parkeren op de Drafbaan, dit kost € 2,00 per auto.

In verband met de werkzaamheden aan de ringweg, check online je route op groningenbereikbaar.nl

Kom je op de fiets of lopend? Dan kun je het beste via de Paterswoldseweg de Concourslaan oprijden/lopen. Na zo’n 200 meter vind je aan je linkerkant de ingang naar het festivalterrein. Plaats je fiets in de fietsenrekken.

Aanmelden standhouders

Klik op de knop hieronder om je in te schrijven voor het Markt! Festival 2024
AANMELDEN